Resa

Björkliden/Riksgränsen 2019

Välkommen till Björkliden/Riksgränsen 2019

Vårskidåkning när den är som bäst. Och på breddgraden där man fortfarande kan få åka kallsnö sent i april och dessutom bättra på gogglebrännan rejält. Och vem vill inte det?

Ni kommer även att ges möjlighet att välja till det tillägget Hemliga Toppturen. 2 dagar av toppturer med hemlig turplan. Ordinarie pris 1 190 kr/pers men för er kostar det 695 kr/pers på denna resa.

Datum

Avresa från Skellefteå sker under torsdag den 25/4 och hemresa söndag 28/4. Exakta tider och hur vi fördelar oss i bussar och stugor får Du information om lite längre fram.

Vi kan även erbjuda möjligheten att plocka upp Dig efter vägen. Exempelvis om du flyger till Kiruna kan vi hämta upp Dig där.

Transport & boende

Transporten till platsen sker med minibuss. Detta för att vi ska vara så mobila som möjligt på plats ifall någon vill åka i Riksgränsen en dag och för att vi ska kunna genomföra det hemliga toppturs tillägget.

Vi kommer att bo i flera stugor med vardera 5 sängplatser. Eget självhushåll och egna sängkläder. Mer om boendet hittar ni här http://bjorkliden.com/resa-bo/stugbyn-kappas/ det är stugorna med altan.

Betalning

Vid bokning betalar du en bokningsavgift på 650 kr/person. Slutbetalning görs ca 45 dagar innan avresa. Vi skickar ut en påminnelse i förväg när det är dags att betala in slutbetalningen.

Först till kvarn är det som gäller. Våra boknings/resevillkor hittar ni här http://www.upplevner.se/resevillkor

Tillägg Hemliga Toppturen

Du som vill lägga till en extra krydda kan välja tillägget Hemliga Toppturen. Det är 2 dagar av toppturer där turplanen är hemlig, dvs du får inte veta vilken topp vi ska gå upp på. Givetvis så väljer vi en topp som har bästa förhållandena och då främst ur lavinsäkerhets synpunkt.

Turerna sker under lördag och söndag, det för att vi ska hinna kolla av snöläget, göra stabilitetstester samt genomföra säkerhetsgenomgången under fredagen.

Utrustning som krävs är skidor med gåfunktion, stighudar, transceiver, sond & spade.

Resdatum Sista anmälan
25/4-28/4 -19 26/2 -19
Max Återstår Bokn. avgift
10 st 7 st 650 kr/pers
Pris: 3 795 kr/pers.
Tillägg Datum Max Återstår
Hemliga Toppturen 27/4 & 28/4 10 st 10 st
Pris: + 695 kr/pers.