Om Oss

Vår filosofi. Vårat koncept The More The Merrier. Vårat Team.

Vår filosofi

För oss är den personliga närvaron viktig i det vi gör. Vi vill lära känna våra gäster och se till att dom mår bra och har kul. Det tror vi bidrar till att det skapas en bra gemenskap i gruppen. Vilket i sin tur gör att hela upplevelsen blir så mycket bättre.

Av just den anledningen försöker vi genomföra våra upplevelser i mindre grupper om 7-15 personer. Att vara mindre grupper gör även att vi har större möjlighet att göra de saker vi vill dela med oss till er. Dessutom på ett säkert och bra sätt.


The More The Merrier

Vi gillar att lära känna människor. Att få ta del av deras kunskaper, erfarenheter och upplevelser är för oss en av de saker som driver oss på UPP LEV NER. Vi känner därför att vi vill ge fler möjligheten att dela upplevelserna ihop med oss.

Vi har därför utarbetat ett koncept som vi har valt att döpa till "The More The Merrier"

Vad innebär detta då? Ja, det består av 3 kärndelar som vi benämnt så här:

Ju fler vi blir desto billigare

Enkelt förklarat så blir det billigare per person ju fler vi åker. Upp till 5-6 st bokade gäller ett fast pris. Från den 6-7 bokade personen så sjunker priset gradvis (hur mycket kan variera beroende på var vi åker).

Gör vad du vill

Nu kan du åka med oss och uppleva precis vad du vill på dagarna. Åk längdskidor, vandra, plocka svamp, pimpla m.m. ja det bestämmer du själv. Vi har väl bara ett krav när det gäller detta. Du måste dela med dig av Din dag senare på kvällen. För vi vill veta hur Din dag har varit.

Sen visar vi Dig gärna vilka upplevelser vi gillar att göra. Du kan prova på en dag eller för några timmar, det bestämmer du själv.

Dela med dig av din dag

Vi åker gemensamt, vi bor gemensamt och vissa dagar kanske vi upplever saker gemensamt. Vi vill dock att vi största möjliga mån lagar och äter middagen ihop. På så sätt kan vi dela med oss av de upplevelser vi har haft under dagen. Kanske få tips av varandra som gör att nästa dag blir ännu bättre. Sen är det ju framförallt roligt att vara många vid middagsbordet.

"The More The Merrier" kort sagt...


Vårat team

Robert Ungh

Grundare, guide & lavintekniker (SVELAV PRO 2)

Lennart Lindgren

Delägare

Patrik Isaksson

Cykelinstruktör

Anders Lundgren

Guide

Pontus Granberg

Guide

Daniel Burman

Guide